miercuri, 30 noiembrie 2011

29 decembrie o zi in care sa sarbatorit ziua internationala SIDA

O da, un subiect care imi place, in data de 29 decembrie la ora 8:00 a inceput sa se adune lumea in fata studiourilor Antenei 1 







 Pai, cam ce sa zic? Toti cei care au fost s-au simtit super bine din cate am vazut. Totul a inceput asa: s-au adunat in jur de 70-80 de persoane, daca nu mai mult. Au primit fiecare cate o pelerina cu semnul SIDA, dupa care am asteptat cuminti sa intram in direct la ,,Neatza cu Razvan si Dani". Ne-am aliniat frumos 2 cate 2 si am inceput sa intram in platou. Bineinteles, cand intram noi era publicitate la antena1 :). Deci regizorul de platou ne-a asezat sub forma de fundita, in timp ce se prezenta horoscopul de 4 minute. Totul a fost facut sub cronometru (cei de acasa nu stiu asta eu insa dezvalui cateva secrete :).








 Am intrat in direct, si Razvan a inceput sa vorbesca in timp ce noi stateam si asteptam sa fim filmati :)). Razvan a zis ca  Dani se pricepe mai bine la voluntariat decat el si i-a dat cuvantul. Dani i-a invitat in scena pe ambasadorii HIV/SIDA, adica pe Laura Andresan si pe directorul de la PIS Romania, o companie ce sprijina mereu proiecte de acest fel. Acestia au inceput sa discute despre cat de mare este pericolul contactari HIV-ului, si cum ar trebui sa ne protejam si anume cu PREZERVATIVE!!! Bineinteles imediat s-au pus camerele in miscare si au inceput sa ne filmeze fundita care privita de sus arata minunat. Nu a durat foarte mult discutia dintre Dani si cei 2. S-a parasit studioul in aceasi ordine perfecta in care am si intrat.



Ne-am pornit voiosi catre un autobuz inchiriat de PIS unde fiecare a primit cate o punguta cu multe, multe prezervative, eugenii si suc.  S-au format cred ca 3-4 echipe pe diferite zone din Bucuresti, si anume: Piata Romana, Universitate, Piata Unirii, etc.



Aceste echipe trebuia sa imparte prezervative cetatenilor orasului Bucuresti, informandu-i totodata si despre ziua internationala SIDA. Toata campania a durat pana la ora 11, cand am lansat baloanele in semn de respect pentru personele pozitive. Deci, ca si concluzie, a meritat sa particip la acest eveniment. Chiar mi-a adus o alinare sufletesca vazand ca s-au implicat atatea ONG-uri. Ma bucur ca am reusit sa ajung la acest eveniment si nu regret nicio clipa ca am fost. Le multumesc organizatorilor ca m-au invitat si pe mine, pe acesta cale, si sper sa mai fiu invitat si in continuare! M-am simtit extraordinar, cu niste oameni minunati si sociabili.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu