sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Balul bobocilor la Colegiul tehnic ,,Anghel Saligny" Bacau 2011

Astăzi, a avut loc “Balul Bobocilor” al Colegiului Tehnic „ Anghel Saligny”. Evident, ca un elev model, eu nu mi-am permis sa lipsesc de la acest eveniment.  Deşi trebuia sa înceapă la 16:00,  organizatorii nu au ridicat cortina, decat la 25 de minute de ora stabilita. In ciuda acestui fapt, sala nu a dat semne sa fie neîncăpătoare, fiind aproximativ 120 de persoane care au venit sa vada spectacolul.















Programul balului a fost inceput de majoretele colegiului, care au avut o prestanta deosebita, dand startul urmatoarelor numere artistice.

Cel de-al doilea moment a fost interpretarea melodiei „Vivo per lei” ,

urmat de prezentarea aspirantelor la Miss Boboc. Acestea  au fost, dupa cum urmeaza : Andronic Adriana,

Ducanu Sabrina,



Andonas Stefania,















Contu Mirabela,

















Moisa Ioana-Catalina,









Gologan Andreea,


Mititelu Alina
















si Gohoata Bianca.



Mai apoi, pe scena  si-a facut aparitia Alex Curcudel, care a interpretat o parodie , in care traducea, sau mai bine spus, „incerca sa traduca un important discurs” al  cancelarului american, mana dreapta a presedintelui, „ Billy the Kid”. A reusit sa smulga multe zambete, rasete in hohote si aplauze.


I-a luat locul Remus Dumitrache care a dat ce avea mai bun din el, pentru a-i face pe cei prezenti sa se bucure de melodia aleasa din folclor. Desi nu a reusit sa ii faca sa se ridice de pe scaune si sa intre in hora, este de apreciat entuziasmul baiatului si prestanta acestuia.


In continuare, prezentarea de moda a reusit sa trezeasca interesul celor din sala,  tema aleasa fiind „tinuta de strada”.

Dansul sportiv al perechii formate din Bianca Solomon si Ionut Brezan , a fost un moment care mi-a placut foarte mult, cu o melodie frumoasa si un dans pe masura.


Concurentele au revenit pe scena, de aceasta data au prezentat o colectie cu rochii de seara., impresionand publicul atat prin tinutele  alese, cat si prin atitudine si prezenta scenica.

Cel de-al doilea moment muzical, a fost interpretat de  de Mirela Cucos, o melodie plina de viata si cu un aer copilaresc. 



 Intrand pe scena ca adevarate „dive”,  concurentele au trebuit sa sustina proba de inteligenta. Unele dintre ele s-au descurcat destul de bine, formuland fraze destul de reusite, avand in vedere faptul ca acestea trebuiau alcatuite cu niste cuvinte imposibile, si in unele cazuri fara logica. Dupa parerea mea au trecut destul de bine proba, desi pe alocuri se putea mai bine.


Trupa de dans „Power Dance” si-a facut aparitia in spectacol, avand un dans „explozi”, care a captat atentia tuturor, lasandu-i fara cuvinte. Miscarile sincronizate ale celor doi i-au tinut pe toti cu sufletul la gura, in asteptarea urmatoarelor miscari.

Ioana Barcirau impreuna cu Mirela Cucos au fost urmatoarele, cu melodia „ Sarutul noptilor de rai”. Totul a decurs minunat, pana cand, pe la finalul piesei, s-au incurcat , insa, sunt totusi la inceput de drum si nu trebuie sa le critic prea aspru. 

„Casa de Cultura” ne-a pregatit un dans realizat de trupa proprie, „In and Out”. Elementele dansului au avut un efectiv pozitiv asupra spectatoilor, acestia aplaudand pe parcursul intregului dans.

 Seria reprezentatiilor artistice a fost incheiata de dansul tiganesc, la care au participat si unele concurente. Fetele au fost pline de energie , oferind un spectacol pe masura, si ridicandu-i pe unii dintre elevi la dans, ajungand pana pe scena.


La final, a avut loc premierea participantelor la titlul de „Miss Boboc”. Acestea au primit in ordinea urmatoare, premiile:
Mentiunea 5 –Mititelu Alina
Mentiunea 4- Andronic Adriana
Mentiunea 3 – Andonas Stefania
Mentiunea 2- Contu Mirabela
Mentiunea  1- Gologan Andreea
Premiul 3 – Ducanu Sabrina
Premiul 2- Gohoata Bianca
Premiul 1 – Miss Boboc – Moisa Ioana Catalina


Cu exceptia catorva feţe triste , vestea a fost primita in general cu zambetul pe buze si aprecierea participarii si a castigurilor obtinute.In general, intreaga atmosfera a fost una placuta, trecand cu vederea micile greseli si inconveniente,care au aparut pe parcursul spectacolului, precum ora inceperii. Totul a decurs , insa, acceptabil si este de apreciat efortul tuturor celor care au participat la acest eveniment. In final, petrecerea din clubul “Zebra” a fost cea care a pus stop luminii reflectoarelor, pentru a face loc celor din club.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu