miercuri, 7 decembrie 2011

S-a aprins bradul in Bacau


     Astazi, orasul Bacau a fost luminat odata cu aprinderea luminilor bradului de Craciun si cu spectacolul din Parcul Cancicov. Festivitatea a inceput la orele 16:00 si a adunat bacauanii cu mic, cu mare, in ciuda frigului.
      La spectacol ne-au incantat elevi de la  Liceul de Arta „George Apostu”, ingerasii de la Palatul copiilor, condusi si coordonati de profesorul Claudiu Filip . Au mai luat parte si IPS Ioachim Bacauanul si domnul primar Romeo Stavarache.













 Colinde ce ne-au incantat sufletul, mesaje ce ne-au adus mai aproape si bradul ce a devenit simbolul de iarna al Bacaului- toate aceastea au fost surpriza ce ne-a asteptat pe 6 decembrie( Mos Nicolae) la Deschiderea Bradului. Toti cei prezenti au simtit cu adevarat cum intregul tablou creat , desi fara zapada, i-a coplesit intr-un mod pozitiv.





In sfarsit s-a aprins si bradul si a fost un moment minunat pentru cei mici,  dar si pentru sufletul de copil ce inca traieste in cei mai mari. Luminitele bradului vor straluci pe tot parcursul lunii pentru a-i putea semnala Mosului sa vina si in Bacau, pentru ca lumea este in plina pregatire pentru Sarbatori.

     

  Ajutoarele Mosului de la Crucea Rosie, craciunite si spiridusi n-au lipsit, aducand un zambet pe fetele micutilor cu bomboane si jucarii de plus. Copilasii erau foarte incantati de cadourile primite, fiind fermecati de spiritul Craciunului si asteptand cu nerabdare venirea mosului iubit de toti, Mos Craciun.















     


  A fost o multime de participanti si m-a bucurat faptul ca erau prezenti foarte multi copii ce au putut savura din plin momentele din aceasta zi minunata, impreuna cu familiile lor. In ciuda frigului, a fost o atmosfera calduroasa pe care ajutoarele Mosului au accentuat-o cu starea de veselie si buna dispozitie, pe care au impartasit-o si celor din jur.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu