joi, 19 ianuarie 2012

Trends by Adina Buzatu

 Am avut minunata ocazie de a o intervieva pe Adina Buzatu, o mare stilista romanca, care s-ar descrie pe sine, colectiile sale, serviciile oferite ca stilist si grija pe care o are de clientii si colaboratorii sai, dupa cum urmeaza(preluat de pe site-ul propriu):

O mare parte a presei mondene crede în continuare, în ciuda frecventelor mele precizări, că sunt designer vestimentar. Ei bine, nu. Adina Buzatu nu este designer ci stilist, iar specialitatea mea sunt ţinutele masculine.

Talentul meu este să ajut bărbatul rafinat şi atent la detalii să îşi pună în valoare atuurile.Ştiu că succesul unui bărbat este direct proporţional cu încrederea pe care o are în sine, iar propria imagine este un ingredient  important al acestei ecuaţii. Conceptul Trends by Adina Buzatu porneşte tocmai de la aceasă premisă.

 Înţeleg şi savurez tendinţele modei, dar în acelaşi timp cred în eterna eleganţă. De aceea, ţinutele Trends by Adina Buzatu sunt un mix eclectic între clasic şi avangardă, între casual şi elegant.Toate piesele de îmbrăcăminte din boutique-urile Trends by Adina Buzatu sunt definite prin croiala impecabilă şi calitatea remarcabilă a materialelor. Materialele, atât cele clasice cât şi cele obtinuţe prin tehnologii revolutionare, sunt exclusiv naturale: lână, caşmir, in, cânepa, mătase.

Avem exclusivitate pentru România a tuturor brandurilor prezente in magazinele Trends by Adina Buzatu, branduri cu personalitate puternică a căror colecţii îmbină eleganţa tradiţională cu ultimele tendinţe ale modei.

 Astfel, branduri în vogă ale momentului, cu designeri răsfăţaţi de presa internaţională cum ar fi compania italiană Messagerie, londoneza Babette Wasserman sau Leitmotiv, stau alături de branduri cu istorie care începe tocmai în secolul 19, a căror experienţă îndelungată garantează calitatea: Vakko, (1934), prestigioasa cămăşărie Bagutta prin linia de vârf CIT Luxury sau atelierul Ortigni unde pantofii sunt produşi exclusiv manual încă din 1930.

 Sunt perfecţionistă, îmi place să surprind şi să provoc. De aceea, în fiecare sezon  lărgesc portofoliul Trends by Adina Buzatu cu branduri spectaculoase şi pline de personalitate.

Între Trends by Adina Buzatu şi majoritatea clienţilor există un soi de parteneriat. În schimbul încrederii pe care ne-o acordă, noi le oferim un look proaspăt, o imagine nouă, şi de ce nu, chiar o mentalitate nouă.O continuare firească a acestei filosofii este faptul că le construim clientilor noştri ţinute complete în funcţie de personalitatea, aspectul şi constituţia fizică, de la pantofi şi costum până la cel mai discret detaliu vestimentar.

 Clienţii noştri ştiu că alegerea ţinutelor este dublată de un set de servicii care include sfaturi stililistice, eventualele modificări până la detaliu, livrarea produselor la domiciliu sau consiliere cu privire la ţinutele partenerei. Astfel, ei au siguranţa că ceea ce cumpără li se potriveşte mănuşă, evită risipa de bani investiţi în produse care rămân nepurtate în şifonier şi costurile suplimentare aferente ajustărilor.

 Am creeat conceptul Trends by Adina Buzatu cu un scop foarte clar: acela de a îndruma spre stil şi rafinament. După ani de muncă, sunt mândră că  Trends by Adina Buzatu este un reper al eleganţei masculine.

Dupa ceva suspans  Adina Buzatu mi-a facut in seara asta o mare surpriza de a imi raspunde la interviul mult asteptat de mine si de voi toti. Ceea ce am discutat cu Adina  e pentru a va ajuta pe voi sa intelegeti conceptul Trends by Adina Buzatu si tot o data sa va personalizati, iata intrebarile mele:

Reporter:Cand ai avut prima lansare a colectie tale? Unde a avut loc acesta?
Adina Buzatu: Poate o sa te surprinda dar era vorba de o colectie de blanuri, acum 14 ani
Reporter: Prin ce ai devenit atat de cunoscuta in Romania?
Adina Buzatu:. Pasiune, munca,profesionalism si sansa.
Reporter:Te consideri un critic din punct de vedere vestimentar?
Adina Buzatu:  Nu, si nici nu ar fi fair. Sunt stilist si nu critic munca altora.
Reporter: Esti un stilist si nu un design-er, Care este diferenta?
Adina Buzatu:  Eu concep tinute alaturand armonios piese create de alti designeri, astfel incat ele sa se potriveasca purtatorului.
Reporter:. Ai o multime de prieteni pe facebook, ai timp sa stai de vorba cu toti?
Adina Buzatu:  Nu, desi mi-as dori foarte mult, insa fac toata comunicarea personal.
Reporter: Parerea personelor care stau acasa si te privesc la TV, conteaza pentru tine?
Adina Buzatu:  Toate interviurile mele si aparitiile TV promoveaza bunul simt si dezvoltarea stilului personal. Nu toata lumea isi permite un stilist desi foarte multi si-ar dori. Este important pentru mine sa reusesc sa fac diferenta si da, prin prisma aceasta as putea spune ca este important.
Reporter: Imbracamintea creeata de tine este strict barbatesca, te-ai gandit vrodata la o colectie si pentru femei?
Adina Buzatu:  Sunt intrebata deseori acest lucru de catre sotiile clientilor mei. Sincera sa fiu imi este teama ca daca as deschide un magazin pentru femei acesta ar fi mult mai sarac in oferte, fata de cele pentru barbati pe care le am deja. Este posibil totusi ca pe viitor sa fac acest pas!
Reporter: Cum te descurci cu navigatul pe internet si cat timp iti ia acesta ?
Adina Buzatu:  Nu sunt un fan al internetului si il folosesc doar atunci cand este necesar. In general, nu sunt orientata catre tehnologie si nu imi este foarte la indrmana sa o folosesc
Reporter: In viziunea ta cum arata babratul perfect ?
Adina Buzatu:  Exact cum nici femeia perfecta nu este aceea care se inscrie in dimensiunile 90-60-90, nici calitatile barbatului perfect nu pot fi standardizate. Conteaza insa educatia, rafinamentul, gradul de cultura.
Reporter: Cu ce noutate vei veni in industria fashio-nului anul viitor?
Adina Buzatu: Vor fi multe noutati, prefer insa sa va surprind!
Reporter:Ai 2 mari magazine dedicate barbatilor, de ce lumea sa aleaga produsul tau?
Adina Buzatu: Din acelasi motiv pentru care aleg si eu fiecare produs in parte cand il comand si anume calitatea fara de cusur, pretul care in raport cu aceasta este rezonabil, viziunea inovativa a brandurilor pe care le reprezentam in exclusivitate pentru Romania si serviciile personalizate. Sunt direct implicata in tot acest proces si imi face placere sa imi consiliez cat mai multi dintre clienti personal.
Reporter:Facand abstractie de tot, de tine mai ai timp?
Adina Buzatu:  avand in vedere ca jobul este parte din mine, as putea spune ca tot timpul imi este dedicat. Mai mult, am un program zilnic destul de amplu de relaxare si sport si petrec mult timp cu fetita mea care de altfel ma insoteste si in calatoriile de afaceri.
Reporter:Cum decurge o zi obisnuita din viata ta?
Adina Buzatu: Imi incep ziua foarte devreme, cu sport si masaj, apoi birou si magazine. Dupa amiaza este in general dedicata clientilor. Sunt zile cand onorez invitatii mondene desi in general le evit si altele cand merg la emisiuni. Nu ajung aproape niciodata inainte de ora 11-12 acasa.
Reporter:Pentru cei care te urmaresc pe facebook si nu numai vei mai veni cu cadouri pentru ei?
Adina Buzatu:  Cu siguranta, imi face placere sa ofer surprize prietenilor de pe Facebook, ca semn de apreciere pentru atentia pe care mi-o acorda. Mai mult decat atat, concursurile pe care le organizez sunt de cele mai multe ori instructive. Chiar daca nu judec, las lucrurile sa se inteleaga de la sine.
Reporter: Ai sa transmiti un mesaj celor care vor citi articolul?
Adina Buzatu: Le urez un 2012 minunat si le ofer calendarul meu pe care il pot descarca de pe site-ul www.adinabuzatu.ro/calendar.

  Astazi am cunoscut-o pe Adina Buzatu un stilist super cool si va recomand 100% incredere in ea pentru orice intrebare legata de imbracaminte la care va va raspunde cu precizie si un zambet pe buze. Sper ca va placut si acest interviu !