luni, 5 martie 2012

SPRING FASHION SHOW cu Burlaci si Mihai Albu la Iulius mall Iasi

In weekend am evadat din rutina orasului Bacau pentru a urmari cele mai frumoase  colectiile de primavara-vara ale brandurilor  in Iulius mall Iasi. Acestea au fost: Nichi-Cristina Nichita, Massimo, Ceremony Collection by Claudiu Ungureanu, Nelmar, BSB, Milano Moda, Office Shoes, Sover Optica, Golden Point, Mondex, Kenvelo, Lady Di, Elegant şi Ostrowiec. 
La colectia semnata de Claudiu Ungureanu au participat si baietii din "burlaci", ce a starnit privirile femeilor ce se aflau la vizionare colectiei. Socul a fost atunci cand Andrei Jilavu a fost mirele colectiei si ne-a putut-o prezenta pe partenera lui Visea Alexandra astfel demostrandu-ne ca nu mai e burlac….asa ca fetelor luati-va gandul de la Andrei.Dar nu va intristati prea tare pentru ca au mai ramas restul burlacilor..fiecare cu farmecul sau. Surprizele s-au tinut lant pe tot parcursul prezentari ceea ce a atras publicul si mai mult. Baieti vor reveni pe 8 Martie la Iasi si  va vor astepta la Verve Caffe & Panorama incepand cu ora 23 :) . La finalul prezentari de moda "burlaci" au facut poze in fata magazinului Claudiu Ungureanu apoi au luat masa in mall....Adry..
...Boghi Alex..

...Niculescu Robert ...
...Andrei Jilavu..

...Visea Alexandra...

                                     ...Andrei Dumitriu...


Am fost fascinat de fiecare colectie in parte si de fiecare model :). Organizarea a fost perfecta si programul s-a respectat aproape perfect nu au existat incidente, ci defapt toata lumea s-a bucurat de prezentare si au aplaudat la sfarsitul fiecarui brand.Ne-am putut bucura si de fascinanta colectie semnata de Mihai Albu-colectie numita Butterfly. Ce pot spune despre colectie? A avut un impact mare asupra femeilor din sala si a lasat cu gura cascata multa lume, de primele schite ale colectiei m-am putut bucura si eu intrucat la primul interviu cu Mihai Albu am putut viziona primele lucrari la acesta colectie. Cu Mihai am putut sa stau de vorba inainte de a incepe intreaga prezentare la ora 18:00. Mi-a placut la Mihai Albu ca a stat la toate interviurile pana la final si la fiecare fan in parte pentru poze…ce denota ca e un om de nota 100 ;) !! 
Salonul Donna Carina din IULIUS MALL ne-a asteptat cu machiaj si coafiura si, totodată ne-a prezentat un beauty show cu ultimele tendinţe în domeniu. Au participat 3 profesionisti in domeniu facandu-ne demonstratie chiar pe scena.

Hairstyle and makeup Show by Donna Carina


Intre prezentari am avut parte  de recitaluri Rawanne, cu  Razvan Alexa si Dya ce ne-au incantat auzul cu cele mai frumoase piese, hituri. Fiind tineri si frumosi au fost ascultati cu placere de catre participanti si spectatori. Solisti au putut aduce primavara in sufletele noaste.Sambata ati fredonat "Don't know" alaturi de DYA. Melodia este difuzata in heavy rotation la radiouri si televiziuni muzicale.
...Rawanne..

..Razvan Alexa ...


     


                                             ...DYA..


Am plecat la ora 21:10 din mall, am trait experiete frumoase iar ce am vazut ma impresionat.
Tin sa-i multumesc lui Alexandru Dascalasu pentru pozele facute !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu